Premierul taiwanez își dă demisia după eșecul partidului său în alegerile locale

89
1
Premierul taiwanez își dă demisia după eșecul partidului său în alegerile locale - 310706-1417279126.jpg

Articole recomandate

Premierul taiwanez Jiang Yi-huah și-a anunțat sâmbătă demisia după degringolada partidului său, Kuomintang (KMT), în alegerile locale care au reprezentat un test pentru popularitatea formațiunii, relatează Reuters și AFP.
Jiang Yi-huah a făcut acest anunț într-o scurtă conferință de presă, explicând că își asumă "responsabilitatea politică" pentru înfrângerea severă a partidului său care, potrivit unor rezultate neoficiale, a pierdut cinci din cele șase municipalități de pe insulă în scrutinul local supravegheat îndeaproape de regimul comunist de la Beijing.
Potrivit Reuters, KMT a pierdut în mod sigur alegerile în cele două bastioane ale sale, capitala Taipei și orașul Taichung, din centrul insulei.
Premierul demisionar a precizat că demisia i-a fost acceptată de președintele Ma Ying-Jeou.


Comentează știrea

Munca la domiciliu
30 noiembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Martie 2013
Stire din Actual : Cutremur puternic în Taiwan
Pagina a fost generata in 0.5375 secunde