Premiu fabulos câștigat la loteria Mega Millions. Un american s-a trezit miliardar peste noapte

58
Premiu fabulos câștigat la loteria Mega Millions. Un american s-a trezit miliardar peste noapte - miliardarloto-1659278395.jpg

Articole de la același autor

Un american este, exact ca în povești, bogat peste noapte. S-a oprit la o benzinărie din apropiere de Chicago și și-a cumpărat și el un bilet la loteria Mega Millions. Toată America era cuprinsă de o adevărată frenezie, s-a stat la cozi pentru bilete la loterie, pentru că în joc era unul dintre cele mai mari premii din istorie. Nu se mai câștigase marele premiu de la jumătatea lunii aprilie.

Numerele extrase au fost 13, 36, 45, 57, 67 și un „Mega Ball” (joker) de 14. Au fost exact numerele care se aflau pe biletul cumpărat de clientul benzinăriei din Des Plaines, de lângă Chicago.

Șansele de a câștiga jackpotul erau de 1 la 303 milioane. Prin comparaţie, probabilitatea de a fi lovit de fulger este de 1 la 1 milion.

America a aflat astfel că goana după cel de-al doilea cel mai mare jackpot al loteriei Mega Millions s-a încheiat cu un singur bilet vândut la o benzinărie din Des Plaines, statul Illinois. Norocosul a câștigat suma totală de 1,337 miliarde de dolari, dar ceea ce nu se știe este dacă el a aflat vestea, relatează CNN. „Nu am primit încă vești de la câștigător. Nu știm nici măcar dacă el știe că a câștigat un premiu. Așa că încurajez pe toată lumea să își verifice biletul”, a declarat Harold Mays, directorul loteriei din statul Illinois.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5783 secunde