Preotul Calistrat Chifan, supărat pe enoriașii care vor pomelnice fără să plătească: "La mine vii cu 5 lei? Mă iei de prost?"

446
1
Preotul Calistrat Chifan, supărat pe enoriașii care vor pomelnice fără să plătească:

Articole de la același autor

Preotul Calistrat Chifan, ajuns în atenția publică recent după ce a lovit o enoriașă în curtea bisericii, își exprimă indignarea, într-un videoclip, față de credincioșii care doresc un pomelnic, însă fie nu au bani deloc, fie au doar sume mici, potrivit Realitatea
 
Calistrat Chifan este filmat în curtea bisericii, cum le vorbește enoriașilor, care sunt numai ochi și urechi. Acesta povestește despre cazul unei femei care l-a abordat pentru un pomelnic, însă a spus că nu are bani. Calistrat Chifan mai spune că femeia cu pricina s-ar fi dus la vrăjitoare, unde ar fi dat 1.000 de lei, drept urmare dorește și el măcar 10%, adică 100 de lei, în niciun caz 5 lei.

”Venise într-o zi o cucoană și mi-a zis: părinte, sunt așa de supărată, dacă vreți să-mi faceți un pomelnic, dar să știți că n-am bani.Zic, nu mă lua așa, cât ai dat la vrăjitoare unde ai fost? Zice 1.000 de lei. Zic păi și la mine vii cu 5 lei? Ce, mă iei de prost? Vii cu 100. 10% din cât ai dus acolo. De ce preotu e mai prost, îl pui să-ți facă rugăciuni și îi dai 5 lei, și aia te prostește și îți spune trei gogoși și trebuie să îi dai 1.000? Nu suport treaba asta. Vreau să fiu tratat măcar la 10% din cât e tratată o vrăjitoare”, spune preotul Calistrat Chifan. 


Comentează știrea

IUDAICII
21 noiembrie 2022
Doar ei

Salariile popilor vin din darile "prostilor", caci ei nu produc decât "gargara"! Deci activitatea ceruta este deja platita!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.264 secunde