Preotul care-şi spovedea enoriaşii cu ochii în telefon îşi construieşte un bloc cu 7 etaje în Mamaia

337
Preotul care-şi spovedea enoriaşii cu ochii în telefon îşi construieşte un bloc cu 7 etaje în Mamaia - preot-1631442397.jpg

Articole de la același autor

Preotul care-şi spovedea enoriaşii în timp ce stătea cu ochii în telefon îşi construieşte un bloc cu 7 etaje în Mamaia Nord. Ar fi cerut deja autorizarea acestui proiect la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa.

Preotul Andrei Salomia, parohul Bisericii Buna Vestire şi fost consilier local la Năvodari, implicat în mai multe scandaluri în legătură cu folosirea telefonului mobil în timpul spovedaniei, îşi construieşte un bloc cu 7 etaje în Mamaia Nord, pe lângă cel cu 4 etaje deja ridicat.

Omul bisericii a solicitat deja Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa autorizarea unei investiţii în zona de nord a staţiunii Mamaia, privind construcţia unui imobil de locuinţe colective şi unităţi destinate turismului, potrivit Antena3.ro.

Imobilul ar urma să aibă regimul de înălţime P+7E, cu mezanin în cadrul parterului, spaţii comerciale şi prestări servicii la parterul locaţiei din Mamaia Nord.

Preotul Andrei Salomia este parohul Bisericii Buna Vestire şi fost consilier local la Năvodari. De-a lungul anilor, acesta a fost implicat în mai multe scandaluri în legătură cu folosirea telefonului mobil în timpul spovedaniei, de asemenea, acesta a fost amendat de către poliţişti cu suma de 2.000 de lei, după ce a oficiat slujba pentru sărbătoarea Izvorului Tămăduirii, iar în urma ei, mai mulţi credincioşi din Năvodari s-au îmbulzit în curtea bisericii „Buna Vestire”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4638 secunde