Matteo Salvini:

"Președintele Emmanuel Macron este un produs de laborator"

391

Articole recomandate

Criza "vestelor galbene" arată că francezii au înțeles că președintele Emmanuel Macron este "un produs de laborator" pentru menținerea sistemului în funcțiune, a declarat Matteo Salvini, ministrul de Interne al guvernului italian și liderul extremei drepte din Italia, informează AFP.

"Că Macron era un produs de laborator inventat pentru a bloca unica schimbare ce se profila la orizont mi se pare deja evident", a declarat Salvini, fără a o evoca totuși în mod explicit pe aliata sa franceză Marine Le Pen.

"Amintesc că, în urmă cu doar câteva luni, Macron era campionul noii Europe pentru întreaga stângă italiană. Era noul geniu al Europei, noul salvator al Europei... S-au înșelat", a adăugat el în cadrul unei întâlniri cu presa străină, la Roma.

"Înțeleg foarte bine motivațiile economice, sociale și culturale ce stau la baza unei mișcări care sper că va atinge obiective concrete", a declarat Salvini, condamnând totodată orice formă de violență. "Când se lansează cocktailuri Molotov asupra forțelor de ordine, sunt de partea forțelor de ordine și când se fac baricade incendiare în plină stradă, sunt de cealaltă parte", a dat el asigurări.

În fața miilor de susținători reuniți la Roma, Salvini a declarat: "Cine seamănă sărăcie adună manifestații, cine seamănă false promisiuni adună reacția periferiilor și satelor". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7589 secunde