Președintele Poloniei a greșit protocolul la ceremonia de întâmpinare a sa la Chișinău

231
Președintele Poloniei a greșit protocolul la ceremonia de întâmpinare a sa la Chișinău - presedintepolonia-1630068193.jpg

Articole de la același autor

Președintele Poloniei, Andrzej Duda, a fost protagonistul unui moment amuzant după ce a greșit procedurile de protocol, scriu jurnaliștii TV8.md.

Andrzej Duda a venit în urmă cu o zi la Chișinău, pentru a fi prezent vineri la ceremoniile dedicate celor 30 de ani de independență a Republicii Moldova.

El a fost întâmpinat de președintele Maia Sandu, iar la capătul covorului roșu întins în fața Președinției, a greșit procedurile protocolare. În momentul în care cei doi șefi de stat au pornit spre garda de onoare, Andrzej Duda a stat în dreapta Maiei Sandu, iar aceasta a reacționat rapid și, zâmbind, i-a arătat insistent locul pe care trebuie să îl ocupe, conform protocolului.

La Chișinău s-au făcut, joi, ultimele pregătiri pentru a marca această zi importantă. În centrul capitalei s-au pus la punct momentele-cheie ale ceremoniei. Orchestra a făcut ultimele repetiții în timp ce militarii și dansatorii se sincronizau.

Trei șefi de stat din Europa vor fi prezenți la sărbătoarea moldovenilor. Alături de Maia Sandu vor sta președintele României și cei ai Ucrainei și Poloniei. Pe străzile din Chișinău vor defila peste 1.200 de militari și polițiști.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6034 secunde