Președintele turc respinge orice altă opțiune în afară de o aderare la UE

204
2
Președintele turc respinge orice altă opțiune în afară  de o aderare la UE - presedinteleturc-1517830113.jpg

Articole recomandate

Președintele turc Recep Tayyip Erdogan a respins orice altă opțiune în afara aderării la Uniunea Europeană, respingând propunerea franceză de parteneriat cu blocul comunitar, într-un interviu publicat, ieri, în cotidianul italian La Stampa, transmite AFP.

Erdogan, așteptat într-o vizită în Italia, a subliniat în interviu că UE trebuie să-și țină promisiunile făcute Turciei, reproșându-i că blochează accesul la negocieri și lasă să se înțeleagă că lipsa progresului din negocieri ține de Turcia.

"Nu este corect, la fel ca faptul că unele țări din UE ne propun alte opțiuni decât aderarea", a spus președintele turc.

La începutul lui ianuarie, președintele francez Emmanuel Macron i-a propus lui Erdogan, pe care l-a primit la Paris, un parteneriat cu UE, în lipsa unei aderări.

"Vrem aderare deplină la Europa. Alte opțiuni nu ne satisfac", a insistat președintele turc.

Comentează știrea

Dinu
6 februarie 2018
cea mai mare greseala

Daca ar intra in UE ar fi cea mai mare greseala facuta de Europa pentru ca asa ne-ar invada imediat mahomedani..............

Sica
6 februarie 2018
oauuuuu

Greseala capitala si ar fi a doua dupa cea pe care a facut-o cancelarul germaniei care a permis ca europa sa fie invadata de arabi . In turcia sunt stationati in acele campusuri sute de mi de arabi care asteapta sa vina in europa...........doamne fereste pe cine am votat noi europeni sa ne conduca .Ne indreptam spre auto distrugere si supunere arabilor o sa fim sclavi lor in curand daca nu ne trezim

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3586 secunde