Preşedintele Turciei are coronavirus. Care e starea de sănătate a șefului de stat

201
Preşedintele Turciei are coronavirus. Care e starea de sănătate a șefului de stat - untitled54-1644067561.jpg

Articole recomandate

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a anunţat, sâmbătă, că el şi soţia sa, Ermine, au fost testaţi pozitiv la coronavirus, dar că nu au simptome severe, transmite agenţia AFP, consultată de Agerpres.

„După ce am avut simptome uşoare, soţia mea şi cu mine am fost testaţi pozitiv la Covid-19. Din fericire, avem o infecţie uşoară, despre care am aflat că este din cauza variantei Omicron”, a transmis Erdogan. „Cu ajutorul lui Dumnezeu, vom învinge boala. Vom continua să lucrăm de acasă. Ne dorim să vă rugaţi pentru noi”, a adăugat preşedintele turc, care este vaccinat anti-Covid-19 şi va împlini, luna aceasta, vârsta de 68 de ani.

El a efectuat, joi şi vineri, o vizită în Ucraina, pentru a încerca o mediere în conflictul acesteia cu Rusia, iar sâmbătă dimineaţă, după ce i s-a confirmat că este infectat, a participat prin videoconferinţă la deschiderea unui proiect rutier în oraşul Zonguldak, situat pe ţărmul Mării Negre.

Potrivit unui consilier al său, preşedintele turc va rămâne în apartamentul său din Istanbul timp de o săptămână, după care va efectua încă un test de Covid-19. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.705 secunde