Președinții Poloniei și statelor baltice merg la Kiev pentru a se întâlni cu Zelenski

113
Președinții Poloniei și statelor baltice merg la Kiev pentru a se întâlni cu Zelenski - presedintikiev-1649856971.jpg

Articole de la același autor

Președinții Poloniei, Lituaniei, Letoniei și Estoniei merg la Kiev pentru a se întâlni cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski, relatează CNN.

Cele patru țări își arată sprijinul față de Ucraina și față de președintele Zelenski, a scris pe Twitter consilierul președintelui polonez Andrzej Duda, Jakub Kumoch.

Președintele polonez Andrzej Duda, președintele lituanian Gitanas Nauseda, președintele leton Egils Levits și președintele eston Alar Karis se vor întâlni cu Zelenski pentru a arăta un sprijin puternic poporului ucrainean, a spus și Alas Karis.

Subiectele care vor fi discutate în cadrul întâlnirii vor fi acordarea de ajutor civililor și militiarilor ucraineni și investigarea crimelor de război comise de militarii ruși în Ucraina.

Vizita șefilor de stat are loc la câteva zile după ce premierul britanic Boris Johnson a mers la Kiev, într-o vizită surpriză.

Johnson a avut și o întâlnire cu Zelenski, în care a promis vehicule blindate și sisteme de rachete antinavă.

Apărând alături de Zelenski într-un material video, Johnson a spus că Occidentul va continua să întărească sancțiunile împotriva Moscovei, în timp ce a lăudat curajul rezistenței ucrainene.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2827 secunde