Prima actriţă care a interpretat-o pe Wednesday Addams a murit la 64 de ani

169
Prima actriţă care a interpretat-o pe Wednesday Addams a murit la 64 de ani - actritamoartaa-1675179108.jpg
Actriţa americană Lisa Loring, care a interpretat-o în copilărie pe Wednesday Addams în serialul de televiziune „The Addams Family” din anii 1960, a murit în urma unui accident vascular cerebral la vârsta de 64 de ani, potrivit reţelelor de socializare şi mass-media americane, informează AFP.

Moartea Lisei Loring, anunţată în noaptea de luni spre marţi de Variety şi de CNN, care îl citează pe agentul ei, are rezonanţă în Statele Unite şi în Europa din cauza noului serial de pe Netflix, „Wednesday”, în regia lui Tim Burton, cu Jenna Ortega în rolul principal.

„Cu mare tristeţe anunţ moartea prietenei noastre Lisa Loring”, a scris pe Facebook, Laurie Jacobson, producătoare şi prietenă a actriţei, invocând un accident vascular cerebral masiv cauzat de fumat şi hipertensiune arterială.

Actriţa a fost conectată la aparate timp de câteva zile, după care familia a luat decizia de a o deconecta pe 28 ianuarie. „Ea va rămâne Wednesday Addams, pentru totdeauna în cultura pop şi în inimile noastre”, a adăugat Jacobson.

Născută în 1958 în Insulele Marshall, numele real Lisa Ann DeCinces, Loring şi-a început cariera ca fotomodel la vârsta de trei ani, înainte de a o interpreta pe micuţa Wednesday în serialul TV „The Addams Family”, în 1964. Cel mai cunoscut rol al ei de altfel, pe care l-a reluat la o vârstă mai înaintată, în 1977.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3625 secunde