Prima audiere a marocanului suspect de dubla crimă de la Iași. Ce a declarat poliției

193
Prima audiere a marocanului suspect de dubla crimă de la Iași. Ce a declarat poliției - iasi-1644247210.jpg

Articole de la același autor



Tânărul Marocan, suspectul principal în cazul dublei crime de la Iaşi, a fost audiat pentru prima dată. La dosar au apărut noi mărturii care ar putea influenţa decisiv ancheta.


Principalul suspect a susținut în fața procurorilor aceleașii declarații pe care le-a susținut și în fața judecătorilor de drepturi și libertăți, a transmis avocata acestuia, Raluca Andrei.

„Și-a susținut nevinovăția. Și-a menținut aceeași declarație, cu mici clarificări cu privire la traseu, ore și din ce motiv. A spus că pe data de 8 a plecat de la Palace. Pe data de 9 a trecut o singură dată pentru că îi trebuia un halat pentru cursuri, iar pe data de 10, la rugămintea surorii victimei, pe seară a trecut să vadă ce s-a întâmplat. S-a speriat și a plecat. Am cerut sa fie identificate șoferița de la Uber ce l-ar fi dus pe 8 decembrie la locuința victimelor. (...) Clientul spune ca s-ar fi lovit la mână în fața vilei.”, a transmis avocata.


Potrivit Antena3.ro au fost emise o parte dintre analizele ADN care îl situează pe suspect la locul faptei. Zilele următoare va fi din nou audiat. Mandatul de arestare va expira în scurt timp, iar procurorii cer prelungirea mandatului cu încă 30 de zile.

Este posibil ca suspectul marocan arestat să fi avut complici, a transmis luna trecută avocata suspectului, după analizarea probelor ADN.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5541 secunde