Prima Doamnă a Franței a depus plângere împotriva unor jurnaliști. Care este motivul

269
Prima Doamnă a Franței a depus plângere împotriva unor jurnaliști. Care este motivul - valerietrierweile2330275b-1349970062.jpg

Prima Doamnă a Franței, Valerie Trierweiler, a decis să depună plângere pentru defăimare împotriva autorilor unei biografii disponibile de joi în librării și care suscită polemică în presă, informează Mediafax.ro.
Potrivit unui comunicat, avocata acesteia, Frederique Giffard, a anunțat "depunerea unei plângeri pentru defăimare și atingere la viața privată", din cauza biografiei "Rebela" scrisă de către doi jurnaliști, Christophe Jakubyszyn, directorul departamentului politic al posturilor de televiziune TF1 și LC1 și Alix Bouilhaguet, reporter la departamentul politic al postului public France 2.
Totodată, menționează aceeași sursă, autorii evocă primii pași la Palatul Elysee ai jurnalistei Valerie Trierweiler alături de președinte, scandalul mesajului pe Twitter de susținere a adversarului fostei soții a lui Francois Hollande, Segolene Royale, în plină campanie electorală pentru alegerile legislative în iunie, viața sa profesională și privată, dezvăluind confidențe anonime privind trecutul sentimental îndepărtat, mai ales cu un politician de dreapta.


Citește mai mult...


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Octombrie 2012
Stire din Actual : Cel mai toxic loc de pe pământ
Pagina a fost generata in 0.3057 secunde