Primarul Barcelonei acuză guvernul lui Puigdemont că a condus Catalonia la dezastru

241
1
Primarul Barcelonei acuză guvernul lui Puigdemont că a condus Catalonia la dezastru - primarul-1510494018.jpg

Articole recomandate

Primarul Barcelonei, Ada Colau, a acuzat, sâmbătă, guvernul catalan destituit al lui Carles Puigdemont că a condus regiunea la dezastru, în condițiile în care majoritatea catalanilor nu dorea o declarație de independență, transmite AFP.

Prezentă la o reuniune a partidului său Catalunya en Comu (de stânga), Ada Colau a pretins explicații din partea liderilor separatiști, cerând în același timp eliberarea celor aflați în arest.

"Vrem ca deținuții să fie eliberați, dar vrem și ca un guvern iresponsabil care a condus țara la dezastru să-și înfrunte responsabilitățile și să-și recunoască greșelile", a declarat Ada Colau, înainte de a participa, sâmbătă după-amiază, la o mare manifestație la Barcelona pentru eliberarea politicienilor încarcerați.

"Liderii separatiști au provocat tensiuni în Catalonia și au prezentat o declarație unilaterală de independență pe care majoritatea populației nu o dorea", a afirmat Ada Colau, care nu susține independența, dar este partizana unui referendum de autodeterminare care să tranșeze problema.

"Ei au făcut această declarație de in-dependență, înșelând populația pentru interese partizane", a adăugat ea. 

Comentează știrea

costu
14 noiembrie 2017
operator pc

Atât timp cât vei continua să susții în mintea ta imaginea schimbărilor pozitive pe care ți le dorești, acestea vor continua să se petreacă în viața ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii : pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4827 secunde