Primarul Istanbulului califică drept trădare anularea alegerii sale

275
Primarul Istanbulului califică drept trădare anularea alegerii sale - primarul-1557255781.jpg

Articole recomandate

Primarul Istanbulului, Ekrem Imamoglu, a calificat, luni seara, drept o trădare decizia autorităților electorale de a anula scrutinul din 31 martie în urma căruia a fost ales în funcție, ca răspuns la contestațiile depuse de partidul de guvernământ al președintelui Recep Tayyip Erdogan, transmite AFP. 


"Cei care iau decizii în această țară pot trăda. Dar noi, noi nu vom renunța niciodată, păstrați speranța", a declarat Imamoglu după anunțul Consiliului suprem electoral (YSK) de anulare a votului și organizare de noi alegeri municipale la Istanbul pe data de 23 iunie. 


"Condamn YSK", a declarat el, adăugând că după alegerile din 31 martie s-au făcut presiuni asupra instituției, potrivit DPA. 
Într-un discurs combativ, adresat susținătorilor săi, primarul Istanbulului i-a îndemnat pe aceștia "să își șteargă lacrimile", pentru că "veți vedea, vom câștiga împreună". 


Mii de persoane adunate pentru a-l asculta au cerut autorităților electorale să demisioneze, scandând sloganuri în care cereau "drepturi" și "dreptate".




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.393 secunde