Primele avioane de vânătoare rusești MiG-29 au ajuns în Serbia

379
3
Primele avioane de vânătoare rusești MiG-29 au ajuns în Serbia - primele-1507038196.jpg
Un aparat de transport An-124 cu avioane de vânătoare dezasamblate de tipul MiG-29, livrate de către Rusia Serbiei în cadrul asistenței militaro-tehnice bilaterale, a aterizat la Belgrad, relatează agenția de presă rusă RIA Novosti, fără să precizeze din câte avioane a fost compus primul lot.

Potrivit acesteia, sosirea avionului-cargo al Ministerului Apărării rus în capitala sârbă a avut loc fără presă și într-o atmosferă marcată de confidențialitate.

Aterizarea An-124 la Belgrad de pe aeroportul militar din Luhoviț, o suburbie a Moscovei, a fost confirmată de serviciul flightradar.

Ministerul Apărării sârb și autoritățile de la Belgrad s-au abținut până acum de la orice comentarii pe acest subiect.

Serviciul de presă al Ministerului Apărării sârb a declarat că informații oficiale în acest sens vor fi date publicității mai târziu. 

Comentează știrea

eugen
4 octombrie 2017
mig 29

SIRBII iau Mi G noi nu mina a treia

Liviu Burebista
27 octombrie 2017
Si noi avem avioane cu pedale

Sarbii se inarmeaza cu avioane supermoderne, iar noi cumparam harburile de la americani la pret de nou. Afaceri nu gluma. Sa ne fereasca dumnezeu de un razboi cu rusii sau sarbii , sau oricare din vecinii noastrii, ca santem ca si cuceriti. Dormi natiune romana ca harburile F16 vegheaza la prabusirea noastra.

Alex
11 decembrie 2017
Supermodernism

MIG 29 avion supermodern? In 2017? Era poate in 1982.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4548 secunde