Primele detalii despre autopsia lui Prince: ce au descoperit medicii

180
Primele detalii despre autopsia lui Prince: ce au descoperit medicii - prince-1462694755.jpg

Articole recomandate

Medicii care au făcut autopsia cântărețului american Prince au descoperit un analgezic puternic în organismul artistului, dar și un număr extrem de mic de celule roșii.


Primele informații despre autopsia lui Prince relevă faptul că în organismul artistului a fost descoperit un analgezic puternic, Percocet, după cum scrie agenția Reuters. De asemenea, Prince avea un număr periculos de mic de celule roșii, indicând faptul că a fost bolnav cu puțin timp înainte de a muri, conform declarațiilor a doi polițiști care participă la investigație.


Amintim că săptămâna trecută presa străină scria că starul ar fi fost diagnosticat cu SIDA cu șase luni înainte să moară și ar fi refuzat tratamentul. Mai mult, surse din rândul autorităților care investighează decesul înaintează ipoteza unei supradoze, după ce în reședința artistului au fost descoperite medicamente opiacee. Purtătoarea de cuvânt a biroului de medicină legală care a realizat autopsia cântărețului Prince a refuzat să confirme aceste informații. Cauza morții lui Prince urmează să fie determinată. La sfârșitul lunii aprilie, medicii legiști americani au spus că finalizarea raportului autopsiei și a testelor toxicologice ar putea dura câteva săptămâni. Autoritățile federale americane au anunțat că se vor implica în ancheta ce a fost inițiată cu scopul de a determina circumstanțele morții lui Prince, notează și News.ro. Biroul din Minnesota al U.S. Drug Enforcement Administration va ajuta ancheta locală, prin resurse federale și expertiză, în privința utilizării ilegale și a traficului cu medicamente prescrise, a anunțat Procuratura americană. 


Prince urma să întâlnească un medic specializat în tratarea dependenței Pe de altă parte, un avocat al unui medic californian specializat în tratarea dependenței, a dezvăluit că mai mulți reprezentanți ai lui Prince l-au contactat pe medic cu o zi înainte de decesul starului, și că specialistul plănuise să îl viziteze pe Prince, în cadrul unei "misiuni cu rol de salvare a vieții" artistului american. 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 21 Aprilie 2016
Stire din Actual : A MURIT PRINCE!
Marţi, 03 Mai 2016
Stire din Monden : Cui rămâne averea lui Prince
Pagina a fost generata in 1.6269 secunde