Primele imagini de la ceremonia unde Jennifer Lopez a spus DA, într-o rochie de mireasă spectaculoasă

164
Primele imagini de la ceremonia unde Jennifer Lopez a spus DA, într-o rochie de mireasă spectaculoasă - jenifer-1661074259.webp

Articole de la același autor

Jennifer Lopez și Ben Affleck au făcut o intrare spectaculoasă, sâmbătă seara, la a doua lor ceremonie de nuntă. J Lo a purtat o rochie albă magnifică, cu o trenă lungă, de peste 6 metri, în timp ce ea și Ben au pășit spre altar, potrivit Antena3.ro


La o lună după ce s-au căsătorit în Las Vegas, Ben Affleck și Jennifer Lopez și-au sărbătorit dragostea și în fața prietenilor și a familiei. Cei doi au făcut nunta ieri, în Georgia, la una din proprietățile deținute de Ben, înconjurați de cei dragi, notează People.


Printre vedetele prezente la cel mai frumos eveniment din viața celor doi s-au numărat bunii prieteni ai lui Affleck, Matt Damon și soția sa Luciana, regizorul Kevin Smith și soția sa, Jennifer, actorul Clerks Jason Mewes și soția sa, Jordan Monsanto, dar și agentul de talente de la Hollywood, Patrick Whitesell și partenera sa, actrița Pia Miller.

Lopez a purtat la ceremonia de sâmbătă o rochie albă, strânsă pe corp, cu trenă lungă și voal, creată de Ralph Lauren. Affleck a ales un smoking, cu o jachetă albă și pantaloni negri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7276 secunde