Primul aeroport din Rom├ónia cu autospeciale pentru siguran╚Ťa pasagerilor. Ma┼čina de pompieri dedicat─â cost─â 1 milion de euro

181
Primul aeroport din Rom├ónia cu autospeciale pentru siguran╚Ťa pasagerilor. Ma┼čina de pompieri dedicat─â cost─â 1 milion de euro - aeropoert-1637246503.jpg
Aeroportul Internaţional din Sibiu este primul din România care a achiziţionat două modele de autoutilitare pentru siguranţa pasagerilor care fac parte dintr-un set de 20 de echipamente de ultimă generaţie, o investiţie totală de 37,4 milioane de lei, majoritatea fonduri europene, a anunţat joi, într-o conferinţă de presă, directorul general al aeroportului, Marius Gîrdea.


Potrivit lui G├«rdea, autospeciala PSI 6x6 este cea mai scump─â achizi┼úie din acest proiect european, ea a costat peste 5 milioane de lei ┼či va fi folosit─â la categoria de aerodrom ARFF CAT 7/8.

Potrivit Digi24, ma┼čina de pompieri special─â deja a ajuns la Aeroportul Interna┼úional din Sibiu.

Al doilea echipament unic este o autospecială în valoare de peste 2,6 milioane de lei, care urmează să fie livrată la Sibiu.

Aeroportul Interna┼úional din Sibiu a mai cump─ârat, printre altele, ┼či echipamente de securitate cu raze X ┼či de detectare a urmelor de explozibili.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4622 secunde