Primul membru al Familiei Regale Britanice care a anunțat public că este homosexual

149
1
Primul membru al Familiei Regale Britanice care a anunțat public că este homosexual - primulmembrualfamiliei-1474290482.jpg

Articole recomandate

Anunț neașteptat dinspre familia regală britanică. Lordul Ivar Mountbatten, un verișor al reginei Elisabeta a II-a, a devenit primul membru al familiei regale din Marea Britanie care a anunțat, în mod public, că este homosexual.


Ivar Mountbatten, care are trei copii cu fosta soție, Penelope (Penny) Thompson, a dez-văluit, pentru publicația Mail on Sunday, că a întâmpinat dificultăți majore pe parcursul vieții din cauza sexualității sale, scrie ziare.com.


Și-a găsit însă fericirea, recent, după ce l-a cunoscut pe James Coyle, un manager al unei companii aeriene, cu care a încheiat un parteneriat civil și pe care l-a cunoscut în timpul unei vacanțe în stațiunea mon-tană Verbier, informează Reuters.


"Penny știa despre mine înainte de a ne căsători. I-am spus că eram bisexual, că eram atras de ambele sexe. A fost înțelegătoare și îi voi fi întotdeauna recunoscător", a declarat Ivar Mountbatten, care este stră-stră-strănepot al reginei Victoria.


Comentează știrea

DODO
20 septembrie 2016
v-ati prins ?

politica ( constienta ) a vestului de a accepta migranti este data de nevoia de singe proaspat nedenaturat pe care occidentalii il pierd datorita ,, libertatii sexuale ,,a se vedea statisticile natalitatii in Europa

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2628 secunde