Primul serial TV în care joacă Arnold Schwarzenegger va avea premiera pe 25 mai

7155
Primul serial TV în care joacă Arnold Schwarzenegger va avea premiera pe 25 mai - arnoldserial-1677598401.jpg

Articole de la același autor

„Fubar”, primul serial TV în care joacă starul hollywoodian Arnold Schwarzenegger, va fi lansat pe platforma de streaming Netflix în data de 25 mai, informează revista americană Variety.

Netflix a lansat primul trailer al serialului TV „Fubar”, care este o comedie de acţiune.

„Peste tot unde merg, oamenii mă întreabă când voi face o altă mare comedie de acţiune în genul filmului True Lies. Ei bine, iat-o! Fubar o să vă dea pe spate şi vă va face să râdeţi şi asta nu doar pentru două ore. Veţi avea parte de un sezon întreg”, a declarat Arnold Schwarzenegger.

„Fubar” arată ce se întâmplă când un tată şi fiica lui descoperă că întreaga lor relaţie s-a bazat pe o minciună şi că amândoi sunt agenţi CIA. Pe măsură ce ei îşi unesc forţele, acest serial, care va avea opt episoade, abordează tematici legate de dinamicile familiale cu umor, scene de acţiune şi, desigur, spioni. În trailerul publicat, Arnold Schwarzenegger poate fi văzut în timp ce îşi aprinde un trabuc, conduce o motocicletă şi se îndepărtează de un tomberon cuprins de flăcări.

Această producţie reprezintă primul serial TV în care joacă Arnold Schwarzenegger fost guvernator al statului California, culturist şi star al filmelor de acţiune produse pentru marile ecrane.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1735 secunde