Primul taifun din acest sezon în Taiwan și Filipine a ucis 36 de oameni

408
Primul taifun din acest sezon în Taiwan  și Filipine a ucis 36 de oameni - taifun-1343912265.jpg
Patru persoane au fost ucise, ieri, în Taiwan, după ce insula a fost atinsă de primul taifun din acest sezon, Saola, în timp ce bilanțul morților taifunului în Filipine a ajuns la 32. Taifunul Saola s-a abătut asupra Taiwanului, ieri, însoțit de rafale de vânt violente și precipitații torențiale, cauzând moartea a patru persoane și paralizarea insulei, au anunțat autoritățile și echipele de intervenție.

Saola, primul taifun din acest sezon, a atins Taiwanul la ora locală 3.20 (miercuri, 22.20, ora României), în apropiere de orașul Hualien, situat pe coasta de est, a anunțat Biroul Meteorologic. Taifunul a trecut mai întâi peste Filipine, unde a ucis 23 de persoane, potrivit ultimului bilanț.

Saola era însoțit de ploi violente, în special în nordul Taiwanului, și a provocat alunecări de teren, antrenând evacuarea în total a peste 1.500 de persoane.

În districtul Sanhsia, un bărbat a murit îngro-pat în cursul unei alunecări de teren, iar un polițist a murit înecat, a anunțat Centrul pentru Operațiuni de Salvare. A treia victimă este un motociclist care a intrat în coliziune cu un co-pac căzut pe stradă, iar a patra victimă este o femeie omorâtă de un copac care s-a prăbușit peste ea, ambele victime în sudul insulei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Septembrie 2011
Stire din Actual : Hong Kongul, paralizat de taifunul Nesat
Vineri, 23 Septembrie 2011
Stire din Actual : O nouă tragedie asupra Japoniei
Pagina a fost generata in 0.3532 secunde