Principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei din Bulgaria, filmat în timp ce fugea de la locul crimei

196
Principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei din Bulgaria, filmat în timp ce fugea de la locul crimei - img30464800-1539244900.jpg

Articole recomandate

Principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei bulgare Victoria Marinova a fugit în Germania prin România, imediat după comiterea crimei, a anunțat Sotir Zazarow, procurorul general din Bulgaria. Presa din Bulgaria a difuzat în ultimele ore imagini surprinse de camere de supraveghere în care apare presupusul criminal în timp ce fugea de la locul crimei.

Victoria Marinova, în vârstă de 30 de ani, a fost găsită moartă, sâmbătă, într-un parc din Ruse, unde a mers să facă jogging.

Un cetățean bulgar este considerat principalul suspect în cazul uciderii jurnalistei Victoria Marinova. El a fost reținut în Germania și a fost pus sub acuzare pentru violarea și uciderea jurnalistei bulgare.

Sotir Zazarow, procurorul general din Bulgaria, a declarat că suspectul a fugit prin România, la scurt timp după comiterea crimei.

Presa din Bulgaria a difuzat imagini filmate de camerele de supraveghere despre care susține că ar l-ar surprinde pe asasinul jurnalistei bulgare Victoria Marinova fugind de la locul crimei, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7364 secunde