Problema ce scoate din minți pe utilizatorii de iPhone 4S

603
Problema ce scoate din minți pe utilizatorii de iPhone 4S - iphone4s-1319971832.jpg
După ce iPhone-ul 4 a avut probleme cu semnalul, din cauza modului în care a fost concepută antena sa, utilizatorii de iPhone 4S au început să se plângă deja de noul telefon creat de cei de la Apple.

Pe un forum official și pe forumurile site-urilor dedicate produselor Apple, mii de utilizatori acuză o rată extrem de rapidă de consum a bateriei lui iPhone 4S, în mai puțin de o zi. "I-am trimis câteva mesaje prietenului meu câteva mesaje prin Wi-Fi și pe parcursul a 12-15 minute, bateria pierduse deja 10%", se plânge un posesor de iPhone 4S pe forumul Apple. Mulți dintre cei afectacți acuză faptul că telefonul pierde 10% din baterie pe oră sau chiar mai mult, chiar și în standby, cu majoritatea serviciilor dezactivate. Unii dintre cei care au raportat problema au declarat că au fost deja contactați de inginerii Apple, care vor colecta date de pe dispozitivelor lor pentru a analiza situația.

Reprezentanții companiei nu au oferit încă un răspuns oficial la aceste critici, așa că nu se știe încă dacă problema va putea fi rezolvată cu ajutorul unui update.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4306 secunde