Probleme de sănătate pentru Papa Francisc! Acesta a desfăşurat audienţa de luni aşezat pe scaun

127
Probleme de sănătate pentru Papa Francisc! Acesta a desfăşurat audienţa de luni aşezat pe scaun - papa-1642430525.jpg
Papa Francisc, în vârstă de 85 de ani, a primit luni în audienţă delegaţia Custodiei Franciscane a Ţării Sfinte aşezat pe scaun, acuzând o durere în picior din cauza unei crize de sciatică, boală de care suferă de ceva timp, relatează EFE.


"Vă rog să mă iertaţi pentru că stau jos, dar mă doare piciorul şi este mai rău dacă stau în picioare, aşezat este mai bine", le-a spus papa participanţilor la audienţa desfăşurată în Palatul pontifical cu ocazia aniversării a o sută de ani de la apariţia revistei Terra Santa a Custodiei franciscane a Ţării Sfinte.

Potrivit Realitatea.net Papa Francisc are de mult timp crize de sciatică, deşi trecuse o perioadă destul de lungă, de când o astfel de criză îl împiedică să desfăşoare o activitate normală.


Ultima dintre cele mai grave a suferit-o în urmă cu mai puţin de un an când între decembrie 2020 şi ianuarie 2021 a fost nevoit să anuleze mai multe evenimente publice, precum Sfânta Liturghie în Duminica dinaintea Naşterii Domnului, întâlnirea cu reprezentanţii diplomaţiei şi slujba de Anul Nou.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3242 secunde