Procuror ucis în parcare

538
Procuror ucis în parcare - pistol2-1359702835.jpg
Un procuror din Texas, în sudul Statelor Unite, a fost ucis într-un atac armat, joi, în timp ce se ducea la birou, unde ancheta, scrie presa, asupra grupului adepților supremației albilor cunoscut sub numele de "Frăția Ariană", au anunțat autoritățile locale, relatează AFP.


Mark Hasse, în vârstă de 57 de ani, un procuror în comitatul Kaufman, în nordul statului Texas, a fost ținta unui atac armat, comis la ora locală 8.30 (16.30, ora României), în parcarea angajaților tribunalului, în timp ce ieșea din mașină, a declarat pentru AFP Pat Laney, o purtătoare de cuvânt a poliției locale.


Ea a precizat că suspectul, neidentificat, a fugit cu ajutorul altei mașini, marca Ford Taurus, împreună cu un complice.


Potrivit publicației Dallas Morning News, care citează surse apropiate procurorului, Mark Hasse avea, între dosarele de care se ocupa, anchete asupra anumitor membri ai Frăției Ariene (Aryan Brotherhood). Dar ziarul subliniază asupra faptului că procurorii se ocupă, fiecare în parte, de aproximativ 400 de dosare., scrie realitatea.net.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2202 secunde