Producătorii "Star Wars" au pus capăt zvonurilor. Ce se va întâmpla cu prințesa Leia

278
1
Producătorii

Articole recomandate

Producătorii seriei galactice "Star Wars" au pus capăt oricăror zvonuri privind utilizarea imaginii digitale a regretatei actriței Carrie Fisher care a murit recent, relatează online ziarul spaniol El Mundo, citat de Agepres.  


Actrița a murit la 60 de ani în urma unui stop cardiac, la puțin timp după încheierea filmărilor la "Episodul VIII" al celebrei saga de science-fiction, cel din urmă pentru prințesa Leia, personaj care i-a marcat cariera regretatei artiste.

Va fi ultima oară când Carrie Fischer va apărea, se arată într-un comunicat publicat de Lucasfilm (Disney).

"Îi asigurăm pe fanii noștri că LucasFilm nu va derula niciun proiect pentru digitalizarea imaginii lui Carrie Fisher ca prințesa Leia sau ca Generalul Leia Organa", au comunicat producătorii referitor la "Episodul IX" care va avea premiera în 2019.

"Carrie Fisher a fost și va rămâne membră a familiei LucasFilm. Ea va rămâne prințesa, generalul și, ceea ce este mai important, prietena noastră", se arată în comunicat, care adaugă: "Vom continua să resimțim această pierdere".

Cel mai recent film al seriei, "Rogue One", a folosită tehnologia CGI pentru a-l resuscita digital pe actorul britanic Peter Cushing, care a murit în 1994 și al cărui personaj, generalul Moff Tarkin, a apărut în prima trilogie.



Comentează știrea

Io
22 ianuarie 2017
VAX ALBINA CREMA PUCA

STIREA ZILEI: In China s-a rasturnat un sac cu orez!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9755 secunde