Prof. dr. Vlad Ciurea: Bea asta dimineața, pe stomacul gol. ”Evacuează 'dejectele' tubului digestiv și pune creierul în mișcare”

3917
1
Prof. dr. Vlad Ciurea: Bea asta dimineața, pe stomacul gol. ”Evacuează 'dejectele' tubului digestiv și pune creierul în mișcare” - vlad-1673798255.jpg

Articole de la același autor

Prof. dr. Vlad Ciurea a dezvăluit un secret pentru sănătatea organismului. Mai mult, renumitul profesor ne sfătuiește să avem dimineți petrecute în tihnă pentru ca ziua să fie una productivă, potrivit Antena3


”Dimineața, trebuie să ne trezim cât mai devreme, să deschidem geamurile larg și să facem câteva exerciții de inspirație și expirație. Un profesor din Academia rusă, care a trăit o perioadă în Siberia, spune că se poate trăi 150 de ani cu aerul curat din Siberia.

Aerul acela să intre în plămâni. Acele mici exerciții fizice ajută creierul să se încălzească, să pornească toate circuitele.

Apoi, să bem două pahare de apă la temperatura camerei. Primul este extraordinar, pentru că evacuează toate 'dejectele' tubului digestiv. Al doilea pahar cu apă este foarte bun pentru că intră în circulație și pune ”locomotiva” în mișcare”, a explicat prof. dr. Vlad Ciurea.


Comentează știrea

Apartinator
20 ianuarie 2023
Pentru sfaturi

...dl profesor ia tot 200 eur cum lua de la fiecare pacient la Bagdasar?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4183 secunde