Proteste anti-Covid agresive în Letonia. Un poliţist a fost rănit de un pian

165
Proteste anti-Covid agresive în Letonia. Un poliţist a fost rănit de un pian - 9ab76089686f4b4ab1de459e2dacf7df-1639456582.jpg

Articole de la același autor

Mai multe mii de persoane s-au adunat luni seară, în Letonia, la Riga, pentru a protesta împotriva guvernului şi a măsurilor anti-COVID-19, informează AFP. "Vom relua puterea!", a scandat mulţimea, în timp ce poliţia încerca să calmeze protestul care, în actualul regim al situaţiei de urgenţă, nu era legal, fiind permise doar întruniri de cel mult 20 de persoane. "Guvernul continuă să impună şi să schimbe regulile anti-COVID (...), dar situaţia nu se îmbunătăţeşte, ceea ce ridică întrebarea dacă oficialii ştiu cu adevărat ce fac", a declarat unul dintre protestatari, citează Agerpres.

Oamenii au protestat, de asemenea, şi împotriva preşedintelui Egils Levits, bănuit că a folosit bani publici pentru a-şi dota reşedinţa cu un pian considerat foarte scump. Protestatarii au adus mai multe piane la miting, intenţionând să le ofere drept "cadou preşedintelui Levits". Un poliţist a fost rănit de un pian şi patru protestatari au fost arestaţi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5332 secunde