Proteste față de declarațiile lui Donald Trump privind musulmanii

223
1
Proteste față de declarațiile lui Donald Trump privind musulmanii - donaldtrump-1449858583.jpg

Articole recomandate

Sute de oameni au protestat la New York față de comentariile făcute de candidatul republican Donald Trump cu privire la musulmani.

Donald Trump a declarat, la un miting electoral, că va interzice intrarea în Statele Unite a musulmanilor, dacă va ajunge președinte.

Spusele sale au făcut valuri până în Marea Britanie, unde s-au strâns semnături pentru interzicerea intrării politicianului american în Regatul Unit, transmite Digi24.ro.

Lista a depășit un milion de semnături, astfel încât Parlamentul de la Londra ar trebui să ia în dezbatere această inițiativă civică.

Comentează știrea

titel
11 decembrie 2015
job

Se poate si asa!: Căutăm colaboratori dornici să-și îmbunătățească venitul lunar într-un mod plăcut, lucrând acasă (în regim part-time sau full-time), pe calculator. Dacă ești interesat, alătură-te echipei noastre! Suntem un grup în plină ascensiune implicat într-un mare proiect ce vizează piața de carte electronică. Nu este necesară experiența. Ai nevoie de cunoștințe minime PC, perseverență și atenție la detalii. Instruirea se face gratuit, prin email. Plata câștigurilor realizate este garantată prin contract legal de comision. Fii curajos, încearcă și tu! Pentru informații suplimentare trimite un mesaj cu textul INFO la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Octombrie 2015
Stire din Actual : Donald Trump, prezentator!
Pagina a fost generata in 0.3329 secunde