Putin îl ironizează pe candidatul republican la președinția SUA

426
1
Putin îl ironizează pe candidatul  republican  la președinția SUA - character133120454061903600-1347485722.jpg
Președintele rus Vladimir Putin a confirmat că este gata să colaboreze cu republicanul Mitt Romney, dacă acesta va fi ales președinte al SUA, precizând, nu lipsit de ironie, că apreciază sinceritatea acestui om politic care a calificat Rusia drept "inamicul geopolitic numărul unu" al Washington-ului, transmite AFP. 


"Faptul că Mitt Romney ne consideră drept inamici este un lucru rău, dar faptul că o spune deschis, sincer, ne demonstrează că este un om cinstit - ceea ce este un lucru bun", a declarat liderul de la Kremlin.

În urmă cu o săptămână, președintele rus a oferit asigurări că va putea colabora cu oricare președinte american ce va fi ales în luna noiembrie.

Vladimir Putin a mai adăugat că declarațiile lui Mitt Romney au venit să confirme suspiciunile Rusiei cu privire la scutul antirachetă al NATO în Europa.

"Sunt recunoscător pentru faptul că și-a formulat atât de clar poziția, pentru că ne confirmă încă o dată faptul că raționamentul nostru privind scutul antirachetă este corect", a mai adăugat Putin, precizând că aceste afirmații ale candidatului republican trebuie să convingă întreaga comunitate internațională și în special pe partenerii europeni ai Moscovei, de validitatea poziției ruse în ceea ce privește scutul antirachetă. 


Comentează știrea

admirator
13 septembrie 2012
din pacate,

Putin a readus Rusia in pozitia de inamic strategic a SUA..... Daca asta dorea, a reusit. Dar nu cred ca este bine. Pentru poporul rus, in primnul rand. Ca liderii rusi isi freaca mainile, asta e altceva! Dar ei nu sunt poporul!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3232 secunde