Rabla 2022. Se prelungește sesiunea de înscriere în programele "Rabla Clasic" și "Rabla Plus"

483
Rabla 2022. Se prelungește sesiunea de înscriere în programele

Articole de la același autor

Rabla 2022. Sesiunea de depunere a dosarelor în cadrul programelor "Rabla Clasic" şi "Rabla Plus" a fost prelungită până pe data de 31 ianuarie 2023, anunţă Administraţia Fondului pentru Mediu, potrivit Antena3


Până la finele lunii ianuarie 2023 pot depune dosare de finanţare în cele două programe persoane fizice, persoane juridice şi unităţi administrativ-teritoriale.


Solicitanţii se pot înscrie în limita bugetului disponibil alocat de AFM.

"Având în vedere că sunt încă fonduri disponibile care pot fi solicitate, am decis să extindem sesiunea de înscriere până la data de 31 ianuarie 2023", a declarat Laurențiu Adrian Neculaescu, președintele Administrației Fondului pentru Mediu.


Calendarul de desfăşurare a sesiunilor de înscriere în anul 2022 în cadrul Programului de stimulare a înnoirii parcului auto naţional şi a Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic, precum şi sumele rămase disponibile pot fi consultate pe site-ul www.afm.ro, la secţiunile aferente programelor.

O nouă sesiune de înscriere în programele "Rabla" şi "Rabla Plus" a demarat pe data de 30 septembrie şi urma să se încheie pe 25 noiembrie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4622 secunde