Raed Arafat, despre planul de blackout total: E bine să ai o sursă alternativă de curent pentru casă

327
Raed Arafat, despre planul de blackout total: E bine să ai o sursă alternativă de curent pentru casă - raed-1669305600.jpg

Articole de la același autor

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat că probabilitatea unui blackout total în România este redusă, potrivit Antena3


"Totuși, dacă se întâmplă situații de întrerupere de curent care nu trebuie să fie neapărat din cauza războiului, poate să fie și din cauza unor furtuni mari, cum am avut în 2017 zone importante în vestul țării și în sudul țării. Deci sunt mai multe aspecte de luat în considerare. (...). Infrastructurile critice esențiale, cum ar fi spitale, diferite instituții, trebuie să aibă deja generatoare care intră imediat când se întrerupe curentul. 


Deci toate spitalele au acest lucru în structura lor și este obligatoriu să fie verificat, testat, funcțional, alimentat ca să intre imediat în lucru", a declarat Arafat.


Ghid de supravieţuire pentru trei zile fără curent şi gaze

Cum faci lumină în casă? Pentru asta e nevoie ca în permanență să avem la îndemână pentru situații neprevăzute, să spunem, în special baterii și lanterne, dar și alte sisteme, cum ar fi lămpașe, lumânări.

Bateriile şi lanternele sunt ideale, deoarece celelalte elemente pot să ducă la anumite accidente care pot să apară la un moment dat în interiorul imobilului și care nu sunt de dorit.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.385 secunde