Rasmussen: NATO va avea o forță rapidă de intervenție de câteva mii de militari

56
1
Rasmussen: NATO va avea o forță rapidă de intervenție de câteva mii de militari - rasmussenurgeskabultofinalizepos-1409920180.jpg

Articole recomandate

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a anunțat, vineri, că NATO a aprobat menținerea unei prezențe continue aeriene, terestre și navale în partea estică a Alianței, unde va exista un comandament special. Rasmussen, a anunțat crearea unei forțe rapide de intervenție a NATO, formată din mii de militari care pot interveni în câteva zile în orice zonă, "pentru a susține aliații".
"În aceste vremuri tulburi, NATO trebuie să fie pregătită pentru a-și apăra aliații, pe toate tipurile de amenințări". Rasmussen. "Am făcut deja pași imediați pentru a mări apărarea noastră. Astăzi, am decis că vom menține o prezență continuă și activități în aer, pe teren și pe mare, în partea estică a Alianței, prin rotație", a anunțat Rassmusen.


Potrivit lui Rassmusen, decizia de vineri din cadrul Summit-ului NATO reprezintă un mesaj, și anume că NATO își protejează toți aliații, în orice moment.

De asemenea, potrivit Secretarului general al NATO, acesta reprezintă un mesaj și către cei care atacă orice țară membră a Alianței: "Dacă vă gândiți să atacați un singur membru, veți suporta riposta întregii Alianțe", citează Mediafax.


Comentează știrea

admirator
6 septembrie 2014
cine are urechi de auzit,

sa auda!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : NATO va avea bază militară  în România
Pagina a fost generata in 0.4511 secunde