Răsturnare de situaţie, după ce ruşii l-au declarat mort pe Wali, cel mai bun lunetist din lume

254
Răsturnare de situaţie, după ce ruşii l-au declarat mort pe Wali, cel mai bun lunetist din lume - 16476131324112-1648037200.jpg
Oliver Lavigne-Ortiz, zis Wali, celebrul lunetist canadian care luptă acum în Ucraina, împotriva armatei lui Vladimir Putin, este teafăr și nevătămat. La o săptămână după ce rușii l-au declarat mort, anunțând că l-au ucis în regiunea Mariupol, tânărul spune că și-a îndeplinit prima misiune în regiunea Kievului "fără nicio zgârietură", scrie observatornews.ro



"Am fost ultimul care a aflat că am fost mort", râde Oliver Lavigne-Ortiz, fostul soldat din Quebec poreclit Wali, într-un interviu acordat jurnaliștilor publicației canadiene La Presse.

Din 15 martie, fostul lunetist al Forțelor Armate Canadiene a fost subiectul celor mai sinistre zvonuri. Presa chineză a fost cea care părea să fi dat vestea eliminării lui de către forțele speciale ruse. Zvonul a devenit apoi "știre confirmată" pe un cont de Instagram al forțelor speciale rusești. Pe Twitter, un internaut a postat inclusiv fotografii cu „înmormântarea” canadianului.

Informația despre presupusa moarte a lui Wali a fost ulterior dezmințită. Pe pagina de Facebook a Brigăzii Normande, unitatea de luptători străini la care se alăturase inițial când a ajuns în Ucraina - a fost postat un mesaj care anunța că lunetistul este bine, sănătos.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5576 secunde