Război în UCraina. Locuitori din Donețk părăsesc orașul

527
2
Război în UCraina. Locuitori din Donețk părăsesc orașul - 02ukraine375ssslidepni3superjumb-1405236829.jpg

Articole recomandate

Numeroși locuitori din Donețk părăseau orașul, la acest sfârșit de săptămână, temându-se de un atac considerat iminent după confruntările din ultimele zile, soldate cu 30 de morți în 48 de ore în rândul forțelor guvernamentale.

Trupele de la Kiev au avansat în această săptămână pentru a lua poziție la circa 20 de kilometri de oraș. Dar oficialii ucraineni, inclusiv președintele Petro Poroșenko, au părut să excludă un atac frontal împotriva Donețk și a celuilalt oraș rebel, Lugansk, care ar produce în mod inevitabil numeroase victime în rândul populației civile.

Totuși, numeroși locuitori din Donețk au ales să nu își asume riscul și să părăsească orașul cât mai este timp și cât trenurile încă funcționează.

Potrivit "premierului" republicii populare Donețk, autoproclamate, Aleksandr Borodai, peste 70.000 dintre cei 900.000 de locuitori au plecat deja, notează Mediafax.

Comentează știrea

Ostafi Florea
14 iulie 2014
Donetk, refugiati

Cine ridica sabia, cred ca-si poate face un selfie misto. Cati din Slavinask, Lugansk, Donetk, sa nu mai vorbim de nefericitii din Odessa, nu ar fi dorit sa aiba parte de o singura viata, dar traita, decat de un milion de selfie, cu moartea lor. Dar nu s-a putut. Destinul lor a fost hotarat de altii, iar vina lor a fost ca s-au aflat in calea vanturilor si intereselor venite dinspre miazanoapte.

DOsHBlQFC
29 august 2014
yXPQjANauFQxnnM

PMBeaA esumjjredjqh, [url=http://kibrtychguop.com/]kibrtychguop[/url], [link=http://lvuizqkuvaph.com/]lvuizqkuvaph[/link], http://bstsjlyutpdb.com/

Pagina a fost generata in 0.6078 secunde