Razie la sate. Ce au găsit polițiștii rurali

179
Razie la sate. Ce au găsit polițiștii rurali - razielasate-1578919307.jpg
Polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu polițiști ai secțiilor de poliție rurală, au desfășurat sâmbătă noapte, 11 – 12 ianuarie, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor cu violență și respectării normelor rutiere, în județul Constanța.

În urma controalelor, polițiștii au constatat șase infracțiuni la regimul rutier, fiind reținute patru permise de conducere și retrase două certificate de înmatriculare.

Au fost legitimate peste 500 de persoane și controlate aproximativ 340 de autovehicule. Totodată, polițiștii au verificat 32 de societăți comerciale și au aplicat 34 de sancțiuni contravenționale, dintre care 29 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 4 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate de polițiști este de 25.670 de lei.

În cadrul acțiunii au luat parte și jandarmii constănțeni și lucrători ai Poliției Locale.

Astfel, în jurul orei 23.30, polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au depistat un bărbat, de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Valu lui Traian, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 1, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Corbu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorii auto au fost conduși la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 1.15, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina, împreună cu lucrători ai Poliției Locale, Constanța au depistat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Lumina, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru perioada în curs.      

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4745 secunde