Reactorul principal al centralei nucleare de la Fukushima pierde tot mai multă apă radioactivă

180
1
Reactorul principal al centralei nucleare de la Fukushima pierde tot mai multă apă radioactivă - centralenuclearedifukushima-1427284997.jpg

Articole recomandate

Compania niponă de electricitate TEPCO se confruntă cu numeroase probleme tehnice la centrala nucleară de la Fukushima, cantitatea de apă contaminată fiind în creștere, însă dă asigurări că lucrările de demontare vor continua, scrie UPI. 


Potrivit agenției de știri sud-coreene Yonhap un reprezentant al companiei TEPCO a declarat că reactorul principal al centralei de la Fukushima pierde zilnic peste 300 de tone de apă contaminată și compania încearcă să construiască noi capacități de stocare.

În ianuarie, 600.000 de tone de apă contaminată au fost stocate în tancuri la Fukushima, potrivit cotidianului The Asahi Shimbun.

Sistemele de purificare a apei, care au costat Japonia milioane de dolari, s-au defectat, iar planul privind construirea unui zid de pământ s-a desfășurat lent, scrie Agerpres.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.469 secunde