Rebelii proruși anunță retragerea artileriei lor de pe linia frontului

2203
2
Rebelii proruși anunță retragerea artileriei lor de pe linia frontului - ucrainacrizarazboicvil2a9f2181dd-1411482847.jpg

Articole recomandate

Rebelii proruși au anunțat marți că au început să-și retragă artileria în estul Ucrainei în zonele unde armata ucraineană a făcut același lucru, în conformitate cu ceea ce s-a negociat în timpul discuțiilor desfășurate în noaptea de vineri spre sâmbătă la Minsk, relatează marți France Presse.



'Ne-am retras artileria în zonele unde forțele ucrainene regulate au făcut același lucru. În locurile unde artileria ucraineană nu a fost retrasă, nici noi nu am retras-o', a declarat pentru agenția rusă de presă Interfax Aleksandr Zaharcenko, 'premierul' autoproclamatei 'republici populare' Donețk.

'Toate aceastea vizează tunurile de artilerie cu un calibru mai mare de 100 mm', a precizat el.

Un document semnat sâmbătă dimineață la Minsk prevede un plan de pace în nouă puncte destinat să pună capăt conflictului sângeros, care opune rebelii proruși armatei regulate ucrainene de mai bine de cinci luni în estul Ucrainei.


Comentează știrea

giony
25 septembrie 2014
ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE!

ANUNT IMPORTANT PENTRU TINE! Timpul este capital pretios, investeste-l cu folos! Consultant firma multinationala ofer activitate part-time (2-3 ore/zi), pentru obtinerea de venituri suplimentare in domeniul Network Marketing ; activitate inteligenta, necesitand studii medii sau superioare. Avantaje: venit imediat, venit permanent, venit rezidual, diferite bonusuri substantiale. INSTRUIRE GRATUITA! Pentru detalii trimite "vreau " la : e-mail : [email protected].

giony
25 septembrie 2014
Cursuri afaceri online GRATUIT

Cursuri afaceri online GRATUIT. Daca vrei sa inveti cum sa castigi cel putin 300 $ pe luna trimite mesajul "trimite curs" la mail : [email protected] si vei primi toate informatiile necesare.Rog seriozitate ,pentru ca voi lucra numai cu oameni corecti,seriosi ,harnici si perseverenti si care stiu sa astepte rasplata interziata.Drumul este lung si sigur,dar asigura stabilitatea financiara pe viata.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.279 secunde