Reeva Steenkamp nu era însărcinată când a fost ucisă

257
Reeva Steenkamp nu era însărcinată când a fost ucisă - reevasteenkamp-1362071321.jpg
Reeva Steenkamp nu era însărcinată când a fost ucisă, a anunțat un purtător de cuvânt al familiei sale, dezmințind astfel zvonurile conform cărora sarcina ar fi constituit mobilul crimei.

'Dacă Reeva era cu adevărat însărcinată s-ar fi descoperit la autopsie. Nimic nu arată că ar fi fost așa. S-ar putea să fie o tentativă a clanului Pistorius de a găsi circumstanțe atenuante', a spus în Times Live Mike Steenkamp, unchiul top modelului. El a adăugat că June, mama Reevei, ar fi fost prima care să afle dacă fiica ei aștepta un copil.

Informația asupra unei sarcini circulă de când tabloidul american National Enquirer a scris că Pistorius se îndoia de fidelitatea iubitei sale. Reeva ar fi încercat atunci să îl calmeze spunându-i că vor avea un copil. Vestea nu ar fi avut însă efectul scontat asupra sportivului, ci dimpotrivă, l-ar fi înfuriat.

Oscar Pistorius este acuzat de uciderea Reevei Steenkamp, asupra căreia a tras patru gloanțe de 9 mm în zorii zilei de Sf. Valentin. Iubita lui de 29 de ani era un manechin destul de cunoscut în Africa de Sud și absolventă de drept. A fost incinerată în cadrul unei ceremonii discrete pe 19 februarie, când Pistorius compărea în fața tribunalului din Pretoria.

Atletul a fost eliberat în schimbul unei cauțiuni de 1 milion de ranzi (85.000 de euro), dar nu are dreptul să plece din Africa de Sud, nici să se întoarcă acasă, unde și-a împușcat iubita pe 14 februarie. În plus, trebuie să se prezinte de două ori pe săptămână la comisariatul de poliție din Brooklyn. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3783 secunde