Refugiații ucraineni primesc consiliere psihologică gratuită

139
Refugiații ucraineni primesc consiliere psihologică gratuită - refugiati-1646414208.jpg

Articole de la același autor

Refugiații ucraineni primesc consiliere psihologică gratuită. Grupul de Sprijin care acționează sub deviza ”Susținem viața fără frontiere” este format din peste 400 de terapeuți integrativi ce susțin terapii pro-bono online și fizic la punctele de graniță sau în orașele în care sunt adăpostiți refugiații ucrainieni.


Sâmbătă, 26 februarie, a luat naștere Grupul de Sprijin Psihologic pentru refugiații ucrainieni, la inițiativa doamnei Dr. Gina Chiriac, psihoterapeut și președintele ARPI (Asociației Române de Psihoterapie Integrativă).

Încă din primele ore s-a constituit un grup de lucru de 33 de terapeuți, iar până sâmbătă seara s-au strâns aproape 250 de terapeuți integrativi.

Potrivit Realitatea.net ]n acest moment, Grupul de Sprijin care acționează sub deviza ”Susținem viața fără frontiere” este format din peste 400 de terapeuți integrativi ce susțin terapii pro-bono online și fizic la punctele de graniță sau în orașele în care sunt adăpostiți refugiații ucrainieni.


La acest număr vor răspunde 11 terapeuți care vorbesc limba refugiaților, dar și terapeuți (alți 390 de terapeuți) care pot susține sprijin psihologic în limbile engleză și franceză, italiană și, evident, română.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.268 secunde