Regina criptomonedelor, printre cei mai căutați fugari ai lumii - FURT de 4 miliarde de dolari

280
Regina criptomonedelor, printre cei mai căutați fugari ai lumii - FURT de 4 miliarde de dolari - regina-1674841096.jpg
„Regina criptomonedelor”, o bulgăroaică de 42 de ani, este cea mai căutată femeie din lume. Aceasta a ajuns pe lista FBI după ce a furat 4 miliarde de dolari, a urcat într-un avion și a dispărut. Potrivit acuzațiilor făcute de procurorii federali, OneCoin era de fapt o schemă Ponzi deghizată sub forma unei criptomonede, potrivit Realitatea


Regina criptomonedelor, Ruja Ignatova, se află de peste cinci ani pe lista celor mai căutați 10 fugari de la FBI după ce a fraudat oamenii cu peste 4 miliarde de dolari, apoi a dispărut. Femeia, originară din Bulgaria, a dispărut în 2017, atunci când oficialii americani au emis un mandat de arestare pe numele ei, iar investigatorii erau tot mai aproape să o prindă.

OneCoin, o așa-zisă criptomonedă a femeii, a apărut în 2014 să le ofere clienților comisioane dacă reușeau să vândă moneda altor persoane. Agenții FBI spun însă că OneCoin nu avea nicio valoare, iar potrivit acuzațiilor făcute de procurorii federali, OneCoin era o schemă Ponzi deghizată sub forma unei criptomonede.


„Am lucrat în sistemul bancar și financiar mai toată viața mea, educația mea a fost pe profil economic, așa că sunt interesată de orice din domeniul finanțelor. Apropo, am lucrat și în București, pentru două bănci mari de acolo. La început a fost o glumă, dar apoi am început să mă gândesc ce trebuie făcut, ce lipsește de pe piață, ce anume ar putea să funcționeze. În cazul criptomonedelor, efectul este uriaș. Riscul și profitul merg mereu împreună”, a spus femeia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4958 secunde