Regina Elisabeta a-Ii-a, fotografiată conducând o mașină pe domeniul Castelului Windosr

206
Regina Elisabeta a-Ii-a, fotografiată conducând o mașină pe domeniul Castelului Windosr - elisabetajpga-1635786935.jpg

Articole de la același autor

Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii, în vârstă de 95 de ani, care a fost sfătuită de medicii săi să se odihnească în următoarele două săptămâni, a fost fotografiată luni conducând un autoturism pe domeniul Castelului Windsor, relatează Reuters.

Fotografia, care a fost publicată de mai multe mass-media britanice, o prezintă pe regină purtând un batic şi ochelari de soare la volanul maşinii.

Luna trecută, regina Elisabeta a fost nevoită să-şi anuleze unele angajamente planificate şi a petrecut o noapte într-un spital din Londra din cauza unei afecţiuni nespecificate, însă fără legătură cu COVID-19. A fost prima internare a suveranei britanice după mulţi ani.

Potrivit Agerpres, Palatul Buckingham a declarat că medicii i-au recomandat să se odihnească şi să evite vizitele oficiale, timp de cel puţin două săptămâni.

Unul dintre angajamentele de la care a fost nevoită să se retragă regina a fost recepţia care marchează deschiderea, luni, a Conferinţei ONU privind schimbările climatice (COP26) de la Glasgow.

Regina, care este cunoscută pentru sănătatea ei robustă, a participat însă la o serie de audienţe prin videolink, în care a apărut bine şi veselă, iar premierul Boris Johnson a declarat că a vorbit cu suverana săptămâna trecută şi a afirmat că aceasta este "într-o formă foarte bună"

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3488 secunde