Regina Elisabeta și-a anulat încă un eveniment din cauza durerilor de spate

150
Regina Elisabeta și-a anulat încă un eveniment din cauza durerilor de spate - elisabeta-1636891273.jpg

Articole de la același autor

Regina Elisabeta a II-a nu va mai participa duminică la ceremonia cu prilejul Remembrance Day de la monumentul Cenotaf, din Londra, din cauza unor dureri de spate, a anunţat biroul de presă al Palatului Buckingham, citat de Reuters.


„Majestatea Sa este dezamăgită că va lipsi de la slujbă”, a transmis Palatul într-un comunicat.

Potrivit Digi24, Regina Elisabeta a Marii Britanii trebuia să asiste duminică la slujba de Ziua Comemorării de la Cenotaf din Londra. Aceasta ar fi fost prima sa apariţie publică de când i s-a recomandat să se odihnească, după o noapte petrecută în spital luna trecută.

Cel mai longeviv monarh din lume a fost internat în spital pentru „investigaţii preliminare” în legătură cu o afecţiune nespecificată şi, de atunci, a lipsit de la evenimente precum conferinţa privind clima COP26 şi un festival de comemorare a eroilor, care a avut loc sâmbătă seara.

Palatul Buckingham anunțase anterior că regina în vârstă de 95 de ani este hotărâtă să participe la Cenotaf, unde membrii familiei regale se alătură unor membri importanţi ai guvernului, armatei şi veteranilor pentru a-i comemora pe cei care şi-au pierdut viaţa în conflicte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3877 secunde