Restricţii la cumpărarea de făină şi ulei de floarea soarelui. Cine a limitat achiziţia acestor produse, din supermaketuri

266
Restricţii la cumpărarea de făină şi ulei de floarea soarelui. Cine a limitat achiziţia acestor produse, din supermaketuri - alimentecossupermarket770x540-1648195498.jpg

Articole de la același autor

Lanţurile de supermarketuri din Grecia au anunţat că vor restricţiona cantitatea de făină şi ulei de floarea soarelui pe care o pot cumpăra clienţii, o măsură de precauţie pe fondul majorării cererii, din cauza temerilor că aprovizionarea va fi afectată de războiul din Ucraina.

În urma unor măsuri similare adoptate în Spania şi Italia, patru lanţuri de supermarketuri din Grecia – AB, Sklavenitis, Kritikos şi My Market – au limitat săptămâna aceasta achiziţiile online, şi în unele cazuri din magazine, de făină şi ulei de floarea soarelui.

Secretarul general pentru Comerţ şi Protecţia Consumatorului, Sotiris Anagnostopoulos, a declarat la postul de televiziune Ant1 că cererea pentru unele produse a crescut în ultimele săptămâni de trei ori, cumpărătorii făcându-şi provizii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6674 secunde