Rețelele electrice din India, reparate după pana de curent uriașă

306
Rețelele electrice din India, reparate  după pana  de curent uriașă - india-1343857572.jpg
Toate rețelele electrice afectate de o pană de curent în aproximativ 20 de state din nordul Indiei, marți, au fost reparate, a anunțat, ieri dimineață, un oficial de rang înalt din cadrul companiei naționale indiene de electricitate.

"Alimentarea cu electricitate a fost restabilită în cadrul rețelelor din nordul, estul și nord-estul Indiei", a declarat S. K. Soonee, director în cadrul Power System Operation Corporation (PSOC), în urma unei pene gigantice, fără precedent, care a lăsat fără curent electric jumătate dintre cei 1,2 miliarde de indieni.

Alimentarea cu electricitate a fost restabilită integral în noaptea de marți spre miercuri, în urma intervenției inginerilor din cadrul PSOC, compania publică care gestionează sistemul electric indian.

Această pană uriașă s-a produs marți, la ora locală 13.00 (10.30 GMT) și a afectat o zonă cuprinsă între frontiera cu Pakistanul și frontiera cu China, în nord-est, inclusiv capitala New Delhi și orașele Calcutta și Lucknow.

În total, 20 dintre cele 29 de state indiene au fost afectate, potrivit unui calcul AFP.

Electricitatea a revenit puțin câte puțin, zonă cu zonă, începând de marți după-amiaza și până în cursul nopții de marți spre miercuri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Mai 2012
Stire din Actual : Grav accident feroviar, în India
Pagina a fost generata in 0.3333 secunde