REUTERS - Fauci solicită Chinei să facă publice dosarele medicale ale angajaţilor din laboratorul Wuhan

448
REUTERS - Fauci solicită Chinei să facă publice dosarele medicale ale angajaţilor din laboratorul Wuhan - faucisolicita-1622916656.jpg

Articole de la același autor

Expertul american în boli infecţioase, Dr. Anthony Fauci a cerut, de curând, dosarele medicale ale angajaţilor care au lucrat în laboratorul Wuhan. El crede că acestea ar putea oferi informaţii vitale despre COVID-19, informează Reuters.

„Aş dori să văd fişele medicale ale celor trei persoane despre care se spune că s-au îmbolnăvit în 2019. S-au îmbolnăvit cu adevărat şi, dacă da, cu ce s-au îmbolnăvit?”, a spus Fauci.

Originea virusului este extrem de contestată, agenţiile de informaţii americane au realizat mai multe rapoarte prin care au încercat să arate că cercetătorii laboratorului de virologie din Wuhan erau grav bolnavi în 2019, cu o lună înainte de raportarea primelor cazuri COVID-19. Cu toate acestea, oamenii de ştiinţă şi oficialii chinezi au respins în mod constant ipoteza scurgerilor accidentale în laborator. Ei au afirmat în repetate rânduri că virusul ar fi putut circula în alte regiuni înainte ca acesta să lovească Wuhan şi ar fi putut chiar să intre în China prin transporturi de alimente congelate importate, sau prin comerţul cu animale sălbatice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7329 secunde