Rezultatele autopsiei tinerilor uciși în vila din Iași. Fata a fost înjunghiată de 33 de ori

1637
Rezultatele autopsiei tinerilor uciși în vila din Iași. Fata a fost înjunghiată de 33 de ori - autopsie-1639408809.jpg
Cei doi tineri uciși în vila din Iași au avut un sfârșit extrem de violent. În urma autopsiei s-a descoperit faptul că Ioana Vanes Burlacu și iubitul ei din Maroc, Youssef Ajniyah, au fost înjunghiați de foarte multe ori de criminalul care se presupune acum că ar fi marocanul Ahmed Sami El Bourkadi, colegul celor doi la UMF Iași.


„Vorbim de două cazuri de agresiune. Persoana de sex feminin prezenta 33 de plăgi înțepat-tăiate, iar persoana de sex masculin prezenta 17 plăgi înțepat-tăiate cu atingerea organelor vitale. Nu s-a identificat prezența alcoolului, cel puțin la persoana de sex feminin. Nici testele preliminare pentru droguri nu au ieșit pozitive. Nu există urme de incendiere. Persoana de sex masculin avea pe spate anumite leziuni care bănuiesc că la o examinare la fața locului au putut conduce la tentativa unei incendieri, dar nu existau urme de incendiere”, a declarat Diana Bulgariu presei.

Potrivit Antena3.ro Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași a cerut arestarea în lipsă a marocanului Ahmed Sami El Bourkadi. Marocanul Ahmed Sami El Bourkadi este, până în acest moment, principalul suspect în cazul studenților uciși la finalul săptămânii trecute la Iași, dar anchetatorii bănuiesc că ar fi avut un complice.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5807 secunde