Ricky Martin va fi protagonistul unui sitcom pe Apple TV+

118
Ricky Martin va fi protagonistul unui sitcom pe Apple TV+ - rickymartin-1653395363.jpg
Cântăreţul portorican Ricky Martin va juca rolul principal într-un serial difuzat de Apple TV+ şi intitulat „Mrs. American Pie”, după cum a confirmat însuşi artistul pe Twitter, alături de biroul său de reprezentare din Puerto Rico, relatează EFE.

Interpretul hitului „La vida loca” a postat pe Twitter, fără comentarii, o ştire difuzată de mediul online Deadline care anunţa, în exclusivitate, că Ricky Martin va juca rolul principal în această producţie alături de actriţele Kristen Wiig şi Allison Janney.

Reprezentanţii biroului său din Puerto Rico au confirmat EFE că Ricky Martin va juca în „Mrs. American Pie”, fără să ofere alte detalii.

Serialul se bazează pe romanul scriitoarei Juliet McDaniel, iar cântăreţul va interpreta personajul Robert, potrivit Deadline.

La rândul său, Kristen Wiig o va interpreta pe Maxine Simmons, o fostă regină a frumuseţii recent divorţată care încearcă să pătrundă în înalta societate din Palm Beach, în sudul Floridei, la sfârşitul anilor '60, în plină epocă a misiunilor selenare.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2857 secunde