Riscul unei lovituri de stat împotriva lui Putin crește cu fiecare săptămână de război

162
Riscul unei lovituri de stat împotriva lui Putin crește cu fiecare săptămână de război - riscrusia-1648140579.jpg
Riscul unei lovituri de stat organizate de FSB, serviciul secret al Rusiei, împotriva lui Vladimir Putin, crește cu fiecare săptămână de război în Ucraina, potrivit unei surse de rang înalt (whistleblower) din serviciile de informații ruse, scrie The Guardian.

Haosul și nemulțumirea au pus stăpânire pe serviciile secrete din Rusia, după invadarea ratată a Ucrainei.

Scrisori scrise de un analist anonim din servicii și trimise lui Vladimir Osecikin, activist rus aflat în exil și fondator al organizației pentru drepturile omului Gulagu.net, au fost publicate online.

Președintele Vladimir Putin se confruntă cu riscul unei lovituri de stat chiar din interiorul cercului său de putere, potrivit sursei din serviciile serete ruse.

Potrivit The Guardian, Vladimir Osecikin a declarat pentru The Times că riscurile pe care și le asumă agenții secreți când dau astfel de informații este un semn al furiei lor crescânde față de Putin și al nemulțumirii față de efectele pe care sancțiunile le vor avea asupra agenților FSB, care nu vor mai putea merge în vacanțe la vilele lor din Italia și nu-și vor mai putea duce copiii la Disneyland Paris.Pagina a fost generata in 0.2837 secunde