Român arestat în Spania, după ce a omorât un angajat al unei biserici, chiar în faţa lăcaşului de cult

540
Român arestat în Spania, după ce a omorât un angajat al unei biserici, chiar în faţa lăcaşului de cult - ccrima-1614446182.jpg

Articole recomandate

Un român în vârstă de 22 de ani a fost arestat în Spania, după ce a omorât un angajat al unei biserici. Crima îngrozitoare a fost comisă chiar în faţa lăcaşului de cult.


Totul s-a întâmplat seara trecută, vineri, 26 februarie 2021, în jurul orei 21.00, în oraşul Alcalá la Real, situat în provincia Jean din Andaluzia (Spania).


Un tânăr român în vârstă de 22 de ani a intrat în biserica din oraş, acolo unde s-a întâlnit cu Francisco Jose Zuniga Martin, un angajat al bisericii.


Din motive încă necunoscute, cei doi s-au luat la ceartă, iar criminalul, despre care presa din Spania scrie că ar fi un om al străzii, a scos la un moment dat un cuţit cu care l-a înjunghiat pe angajatul bisericii, un bărbat cunoscut de întreaga comunitate ca fiind un om credincios.


După ce l-a înjunghiat pe angajatul bisericii, românul a luat-o la fugă.


Cu ultimele puteri, victima sa a ieşit în faţa bisericii să ceară ajutor, însă şi-a găsit sfârşitul. Martorii care l-au văzut pe bărbat plin de sânge au sunat la Poliţie, iar anchetatorii au reuşit, în câteva ore, să îl prindă pe principalul suspect.


Între timp, el a fost şi arestat preventiv, fiind acuzat de crimă, notează diariojean.es.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5635 secunde